top of page
Mariann Kjølnes - 42 år!
Mariann1.jpg
Mariann2.jpg

Jeg kan hoppe, sykle og stå på ski utfor de værste bakkene uten redsel, men å klare og tørre og si nei og sette grenser for meg selv, det er ikke like enkelt.

Etter noen behandlinger hos søstrene Løvoll syns jeg det nå er lettere, og får mindre dårlig samvittighet, når jeg setter grenser/sier nei. Min angst er mindre, og «hamsteren» i mage/brystet har forstått at den ikke må ut å løpe i hamstrerhjulet sitt like ofte og lenge nå.

Det har vært flott å oppleve gode erfaringer og metoder i timer hos søstrene Løvoll, der jeg har lært meg å tørre å kjenne etter, gi slipp, for så å få det bedre. Og den fine bonusen er at man lærer seg fine og lette metoder man kan ta i bruk hjemme, når «hamsteren» får lyst og ut å løpe. 

En annen veldig god opplevelse hos Søstrene Løvoll er at man ikke alltid må sette ord på alt. For det er ikke alle opplevelser som har ord, de bare sitter fast i kroppen og gjør skade. Men i behandlinger hos Søstrene Løvoll opplever jeg likevel å bli forstått på opplevelser jeg ikke har ord for å forklare, og får hjelp til å rydde opp i traumer og følelser. Det gjør at jeg nå lever med mindre kroppslige smerter og mindre/sjeldnere uro jeg ikke klarer og plassere eller gjøre noe med. 

Anbefaler alle som sliter med kroniske smerter, angst, traumer etter overgrep eller andre traumer å få hjelp hos Søstrene Løvoll. 

 

Klem fra Mariann 

bottom of page