top of page

Søstrene Løvoll

Kari-Anne & Heidi 

Bilde av oss.jpg

Søstrene Løvoll er:

Medlem av NLH

Sertifiserte & Autoriserte innen
EFT, Hypnose, Øreakupunktur, Akupressur og Energibalansering

Søstrene Løvoll har mange gode og kraftfulle alternative metoder. Våre teknikker når ut til et stort spekter av både fysiske og psykiske plager.

I år 2018/2019 utdannet vi oss til å bli Autoriserte EFT-/ og Hypnoterapeuter ved Hypnose-Akademiet i Oslo med instruktør Ronny Hansen. Vi er også nå tilknyttet hjemmesiden til Ronny Hansen, www.medicor.no 

 

EFT- Emotion Freedom Technique - Dette er et unique verktøy for å fjerne smerte, traumer, sorg, depresjoner, fobier, søvnløshet, vekt, avhengighet m.m.

 

Hypnoterapi/Hypnose er en fantastisk metode som kan beskrives som en dyp avslappet tilstand med muntlig veiledning. Det bevisste sinn får slappe av, mens det ubevisste sinn kan jobbe fritt. Her kan man gjøre om uønskede vaner/mønstre/plager o.l. på en positiv og trygg måte. Man trenger ikke slite med bevisstheten/viljestyrken lenger får å oppnå ønsket resultat.  

Det er nesten Magisk!

I år 2017, dro vi til Oslo for å lære Øreakupunktur, Her brukes det nåler, ASP, presskuler og pressnåler. Vi bruker også punktsøker, og trykkføler for å finne det nøyaktig punktet i øret. Øreakupunktur er et fantastisk supplement til våre metoder og teknikker. Øret kan fint beskrives som “tastaturet” inn til hjernen, og kan lettere påvirke kroppens selvhelbredende krefter. Hver akupunktur-nål som settes i øret, balanserer enten opp eller ned. Har du for mye, eller for lite av noe, så balanserer nålen til normalen.

 

I år 2016 tok vi utdanning innen Akupressur i Gøteborg, Sverige. Akupressur er en metode på linje med akupunktur, men uten nåler. Man trykker på nøye utmålte punkter i meridianbanene med fingrene, eller trykkredskap på kroppen for å opprettholde balanse, god helse og lindre sykdom. 


I år 2001-2014 startet Søstrene Løvoll sin felles reise gjennom studie i 

Hvit-Tids-Healing og Unique Mind ESP, for å finne nye metoder og gode teknikker, som kan hjelpe mennesker med ulike utfordringer i hverdagen. Vi har studert og jobbet mye med nye og forbedrede teknikker innen Stressmestring, Energibalansering, Meditasjons, Hypnose, Indre massasje og Bevissthetstrening, m.m.
Vi Renser også hus med dårlige og uforklarlige energier.

Vår intuisjon:

Vi utfører ikke Mirakler, men det vi gjør, kan oppleves Magisk!

bottom of page