top of page

Tankens Kraft

Alle videoer

Alle videoer

Se nå

H.T.H. - Universell Hvit Tids Healing

Universell Hvit tids Healing jobber i All tid,
Dvs. Fortid, Nåtid og Framtid!
Healing = Å gjøre hodet og kroppen hel.

 

Denne Healingen kan gi mulighet til å nå dypet av et problem, uansett tid.

Hvit Tid = å jobbe med all tid samtidig, i en enhet.
Fortid, Nåtid og Fremtid flyter sammen, og man kan også si at man arbeider parallelt med den Normale tiden. Dette ettersom Hvit Tid har en egen kvalitet. Hvit Tid innebærer også at alle farger brukes  ved en healing. Dette er meget positivt for kroppen, ettersom filosofien tydelig sier at når kroppen er dårlig, så har den ikke bare en mangel på toner, men også svake eller manglende farger. 

Hvit Tids Healing er et fantastisk urgammelt verktøy til å gjøre kroppen hel igjen, men kan også fint brukes til beskyttelse, husrens og kanalisering.

 

Filosofien bak Universell Hvit tids Healingen sier at kroppen er som et musikkinstrument, som skal kunne spille de mest finstemte av vibrasjoner, toner. Men når kroppen på ett sett føler seg dårlig, så spiller den falskt.
Ved Universell Hvit Tids Healingen når man så dypt, at man kan gå inn og "stemme" kroppen til rett toneart igjen. En toneart som gir oss ett friskere og lykkeligere liv.

H.T.H. kan hjelpe for:

– Uro

– Angst
– Søvnløshet

– Lavt energinivå
– Hodepine og migrene
– Depresjon
– Nervøsitet

– Høysensitivitet
– Fysiske smerter/skader

– Psykiske utfordringer

 

Healing betyr å gjære kroppen hel og få den i balanse. 
Metode utføres ved hjelp av konsentrasjon, lett berøring eller bevegelse i energifeltet som omslutter kroppen. 

 

Universell Hvit Tids Healing er en urgammel universell healingskunst.

Den gir oss muligheten til å arbeide med en målsøkende healing, gjennom tid og rom. En healing-metode som individuelt søker etter problemer og finner behovet, som befinner seg i eller utenfor personen, dyret, veksten, eller situasjonen, som skal heales.
Healingen kan både lege og roe, men påvirker også omgivelsene positivt, om den har hatt en negativ påvirkning på klientens helse eller liv. Den Universelle Hvit Tids Healingen går inn og når den dypeste vibrasjonen, på det fysiske planet, til vårt atomnivå. Men den arbeider også med det meste av tanker, følelser og drømmer, samt for å skape smartere løsninger, inspirere til nye ideer og fordype positive opplevelser. Healingen kan altså balansere alt, både fysisk og psykisk. 

bottom of page